Papierowe serwetki to materiały higieniczne, które powinny znaleźć się na wyposażeniu każdego baru, kawiarni lub dowolnego lokalu serwującego pożywienie. Jakie rodzaje serwetek są zazwyczaj używane? Na co powinno się zwrócić uwagę podczas zakupu tego produktu?
Papierowe serwetki – gdzie się je wykorzystuje?
Serwetki papierowe są wykorzystywane we wszelkiego typu lokalach gastronomicznych – od barów szybkiej obsługi, przez lodziarnie, przedszkolne i zakładowe stołówki, domy weselne, herbaciarnie, aż po bary mleczne. Te jednorazowe materiały higieniczne wspaniale zastępują tradycyjne chusteczki wykonane z materiału, a jednocześnie pozwalają znieść koszty ponoszone na ich czyszczenia oraz magazynowania. W sprzedaży znajdziemy różnego rodzaju serwetki papierowe – grubsze dwuwarstwowe serwetki z włókniny, które nie rozrywają się podczas używania, dzięki czemu świetnie wypełniają swoją funkcję, a także 1-warstwowe chusteczki dyspenserowe stosowane w restauracjach samoobsługowych.
Serwetki papierowe – ogranicz ilość wytwarzanych śmieci
Chcesz wyposażyć swoją restaurację w wytrzymałe serwetki papierowe? Zwróć uwagę na produkty dozowane pojedynczo. Umożliwia to redukcję ilości wytwarzanych śmieci oraz uzyskanie wymiernych oszczędności. Popularnością cieszą się także dekoracyjne serwetki papierowe, sprzedawane w rozmaitych kolorach – są one wytwarzane dla restauracji, w których ogromnie istotne jest zachowanie dobrego wrażenia. Warto osobno napomknąć o składanych papierowych serwetkach marki Tork, które cechują się wysoką trwałością oraz niebywałą wręcz chłonnością. Artykuły te można zakupić zarówno w wersji dostosowanej do tradycyjnych dozowników na stolik (wertykalnych oraz horyzontalnych), jak i dyspenserów do zabudowy bądź na bar.
Siedziba:
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice
Mob.: +48 783-332-495
E-mail:
[email protected]